zeeuwsemuziekschool_10.jpg - De Zeeuwse Muziekschool
zeeuwsemuziekschool_11.jpg - De Zeeuwse Muziekschool
zeeuwsemuziekschool_12.jpg - De Zeeuwse Muziekschool
zeeuwsemuziekschool_13.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Samenspel overdag

Gepubliceerd: 06 december 2018

ffa-img_0399.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Samen muziek maken!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in muziek?! Of u bespeelt een instrument of heeft dat (ooit?) bespeeld, maar heeft u weleens in een orkest gespeeld?
Wij kunnen ons voorstellen dat er een drempel is om, na misschien vele drukke jaren waar dat instrument in vergetelheid op zolder heeft gelegen, weer muzikaal aan de slag te gaan. Er gaat niets boven het echt samen met andere (amateur)muzikanten muziek te maken. Van dat ene A4-tje met noten van uw partij, samen met anderen een volledig muziekstuk te creëren. En aan samen iets moois ontwikkelen zit toch zeker geen leeftijdsbeperking?

 We vermoeden namelijk dat er best een aantal van u inmiddels meer gelegenheid en ambitie hebben om overdag muziek te maken.

We denken in eerste instantie aan een pilot, een kortlopend project van 10 repetities met ter afsluiting een optreden tijdens ons leerlingenconcert in de Zeeuwse Concertzaal op 29 maart 2019.
Daarbij speelt het te bereiken niveau een kleine rol in vergelijking tot het sociale element van op plezierige wijze samen iets moois te creëren.

Wij lopen helemaal warm voor dit idee, wellicht u ook? (Of misschien kent u iemand die dit project helemaal ziet zitten. Tip hem/haar dan!)
Op maandag 17 december a.s. is er een proefbijeenkomst van 10:00-11:30 uur. (De datum is verschoven ten opzichte de publicatie in Zeeuws Klassiek van 10 naar 17 december!)

Het genre dat wordt gespeeld zal sterk afhangen van de deelnemende instrumentalisten, maar ook van hun gezamenlijke voorkeur. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via info@zeeuwsemuziekschool.nl . Heeft u belangstelling maar die dag geen gelegenheid of heeft u andere vragen laat het ons dan a.u.b. ook via dat mailadres weten.

Terug naar overzicht