zeeuwsemuziekschool_10.jpg - De Zeeuwse Muziekschool
zeeuwsemuziekschool_11.jpg - De Zeeuwse Muziekschool
zeeuwsemuziekschool_12.jpg - De Zeeuwse Muziekschool
zeeuwsemuziekschool_13.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

workshop in Porgy en Bess

Gepubliceerd: 29 maart 2019

ijv-marutiry-1400x941.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

De Rotterdamse fusionband MARUTYRI komt naar Terneuzen!
De Rotterdammers touren regelmatig de wereld rond (Canada, China, Maleisië,…) en brachten reeds 3 full albums uit. Ze hebben een Edison nominatie op zak voor ‘Beste Album’, waren het 'Radio6 Soul&Jazz talent’ en zijn vaak te zien in ‘De Wereld Draait Door’.
Het laatste album ‘Live at Raysland’ is fonkelnieuw, dat moet gevierd worden dmv een leuk tourtje. Op woensdag 24 april staan ze in Porgy & Bess en geven ze daar een spetterend concert.
Voorafgaand aan dit concert is er een leuke (interactieve) workshop waaraan je kan deelnemen. De band geef uitleg over nummers, toont voorbeelden van hoe deze tot stand komen en hoe flexibel alle muzikale factoren kunnen zijn. Tevens kunnen deelnemers tijdens de workshop allerhande vragen stellen én meespelen met de band om zelf te ervaren hoe het voelt deze muziek te spelen.
Elk instrument is welkom, er worden ook partituren in elke toonsoort voorzien waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Deze partituren kunnen vooraf doorgemaild worden naar de deelnemers.
Gelieve vooraf in te schrijven via workshop@marutyri.com met vermelding van je naam en het aantal personen die de workshop en het concert zullen bijwonen.

 

Terug naar overzicht