zeeuwsemuziekschool_04.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

pnv-zeeuwsemuziekschool_14.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

8ft-zeeuwsemuziekschool_13.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

a5v-jjaz_2011_004.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Elma Meijer

94u-portret_elma_meijer_grijze_achtergrond.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Ik geef les aan iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen met dwarsfluitspelen. Mijn passie is om leerlingen vertrouwd te raken met het spelen van muziek op hun dwarsfluit, waardoor hun persoonlijkheid te horen is in het spel.

Niet iedereen hoeft begeleid te worden naar het conservatorium en/of internationale prijzen te winnen, al gebeurt het wel. Wat ik echt belangrijk vind, is om goed te kijken welke ambitie een leerling zelf heeft - ook op jonge leeftijd - en aan deze behoefte te voldoen.

Mijn merkwaarde is dat ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date houd. Dit doe ik doordat ik zelf van goede fluitdocenten heb gehad, in een orkest speel, recitals geef, fluitfestivals bezoek, masterclasses/cursussen volg en bijwoon. Met dit alles onderhoud ik mijn netwerk en breid ik deze uit. Mijn leerlingen maken hier gebruik van door bijvoorbeeld ook bij deze docenten les te volgen en omdat ik leerlingen uitnodig om mee te gaan naar concerten, concoursen en festivals. Hierdoor wordt de muziekwereld van mijn leerlingen groter dan mijn leslokaal.

Interesse? Maak gerust een afspraak!

Terug naar overzicht