zeeuwsemuziekschool_04.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

pnv-zeeuwsemuziekschool_14.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

8ft-zeeuwsemuziekschool_13.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

a5v-jjaz_2011_004.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Arno Muller

amv-arno_1.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Arno Muller, (Vlissingen 7 augustus 1973), docent slagwerk

Arno begon op 8 jarige leeftijd met het leren bespelen van de trommel bij de muziekvereniging “Euphonia” te Goes. Later is hij ook mee gaan spelen bij de muziekvereniging “de Echo” uit Wilhelminadorp. Naast deze verenigingen volgde hij de opleiding slagwerk aan de Zeeuwse Muziekschool. Hierna de vooropleiding aan het conservatorium te Tilburg met als resultaat het diploma DM klassiek slagwerk met bijvak slagwerk lichte muziek.

Tijdens de studiejaren is hij docent en dirigent geweest van diverse slagwerkgroepen in Zeeland en Brabant. De huidige muziekverenigingen zijn “Euphonia” uit Goes, “O.K.K.” uit Wemeldinge en “Kunst & Eer” uit Zierikzee (i.s.m. de Zeeuwse muziekschool). Als docent is hij fulltime werkzaam aan de Zeeuwse muziekschool en op freelance basis inval drummer en projectmatig solist bij verschillende muziekverenigingen. Op dit moment ook SMP federatielid voor de KNFM, afd. Zeeland en lid van de B.V.O. (bond van orkestdirigenten).

Verder speelde Arno in diverse coverbands, dixielandband the south west dutch dixie jazzparaders, bigband de Evergreens uit Kapelle en de project bigband 1 waarmee bekende artiesten zijn begeleid zoals Lee Towers, Maywood, Eric Vloeimans, Greetje Kauffeld en vele anderen.

Tijdens zijn studie was hij ook speler van “The dutch percussion group”, die in Amerika verschillende optredens hebben gedaan.

Naast het doceren heeft Arno ook een bedrijf, “Music Centre Muller”. Dit bedrijf verzorgt professioneel geluid & licht voor muziekuitvoeringen, theaterproducties en CD opnames. Hiernaast worden er composities en arrangementen geschreven voor slagwerkgroepen en verschillende orkestvormen. Deze worden uitgegeven door de muziekuitgeverijen “Dutch Music Partners” en “North Music Holland”.

 

Terug naar overzicht