zeeuwsemuziekschool_04.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

pnv-zeeuwsemuziekschool_14.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

8ft-zeeuwsemuziekschool_13.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

a5v-jjaz_2011_004.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Vacatures

Vacature directeur Zeeuwse Muziekschool

locatie Zeeland

Wie zijn wij?
De Zeeuwse Muziekschool heeft een brede maatschappelijke functie, waarbij honderden individuen, maar ook veel van de verenigingen, scholen, koren en orkesten worden ondersteund in heel Zeeland. Daarmee levert de muziekschool een belangrijke bijdrage aan de grote culturele rijkdom van de provincie.
De Zeeuwse Muziekschool is een gemeenschappelijke regeling en werkzaam in tien deelnemende Zeeuwse gemeenten, met vestigingen in de gemeenten Hulst, Goes, Middelburg, Tholen en Zierikzee. Binnen de Zeeuwse Muziekschool zijn bijna 80 medewerkers werkzaam, waarvan zo’n 20 als ZZP-er.

Wij zijn voor de Zeeuwse Muziekschool, vanwege de komende pensionering van de huidige directeur, per 1 oktober 2019 op zoek naar een

Directeur (fulltime)

De functie
U bent bekend met relevante maatschappelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen op het terrein van kunst en cultuur.  U ontwikkelt en continueert het beleid, adviseert het bestuur en draagt zorg voor de uitvoering van de besluiten. U analyseert vraag en aanbod, stelt prognoses op en ontwikkelt nieuwe activiteiten afgestemd op de vraag. U bent in staat om cultureel ondernemerschap concreet inhoud te geven. U stelt kwaliteitseisen op en bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van de organisatie.  U bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de netwerken. U bent eindverantwoordelijk voor een gezonde financiële bedrijfsvoering. U geeft leiding aan het managementteam en legt verantwoording af en rapporteert aan het bestuur.
U bent het boegbeeld van de organisatie zowel intern als extern.

Functie-eisen:
U heeft een academisch werk- en denkniveau en (aantoonbaar) ruime ervaring in een vergelijkbare functie. U bent een inspirerend en politiek-bestuurlijk sensitief. Daarnaast bent u in staat om als  cultureel manager te opereren binnen het totale werkgebied van de Zeeuwse Muziekschool. U bent een gesprekspartner voor bestuur en MT-leden. U bent in staat om de medewerkers enthousiast te maken en te houden en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
U bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Zeeland of bereid om naar de provincie te verhuizen.

Aanbod
De Arbeidsvoorwaardenregeling van gemeente Middelburg is van toepassing. De aanstelling is voor onbepaalde tijd.

Interesse in deze functie?
Bekijk hier de volledige vacature: functieomschrijving Directeur

Informatie
Mevrouw Willie Harders, P&O, kan u meer informatie verschaffen over de functie.
Heeft u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij Betty van de Straat-Vermin, managementassistent. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 470 00 00.

Sollicitatie
Uw sollicitatie kunt u mailen naar w.harders@zeeuwsemuziekschool.nl. t.a.v. Willie Harders, P&O, onder vermelding van het vacaturenummer 201901.U kunt hier een motivatiebrief en een cv indienen. Indien uw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging.

De vacature is opengesteld op 17 januari 2019.
U kunt uiterlijk tot vrijdag 15 februari reageren. Na deze datum wordt uw sollicitatie in reserve genomen.
Een assessment, antecedenten- en een referentieonderzoek zullen deel uitmaken van de procedure.