zeeuwsemuziekschool_04.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

pnv-zeeuwsemuziekschool_14.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

8ft-zeeuwsemuziekschool_13.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Muziek is voor iedereen

a5v-jjaz_2011_004.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Vacatures

Wij zoeken per direct een

Docent Muziek en/of piano 4 uur p/w

Je bent een enthousiast musicus met een grote passie voor lesgeven. Affiniteit met diverse muziekstijlen. Je hebt een conservatoriumopleiding Docent Muziek en/of piano afgerond.

Je hebt ervaring in het lesgeven op basisscholen. Je kunt lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen, individuele lessen en lessen in groepsverband. Je kunt meedenken in nieuwe lesvormen. Je bent gedreven, flexibel, initiatiefrijk om zowel de beginner als de vergevorderde leerling te enthousiasmeren en hun talent te helpen ontplooien. Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Je wilt graag meegroeien in een muziekschool die toewerkt naar een hybride aanbod, die ‘Een Lang Leven Muziek’ als adagium heeft en mensen in alle levensfasen in muziek wil betrekken. Je ziet muziek als middel, maar ook als doel en en kunt zowel proces- als producgericht werken.

De werkzaamheden zullen aanvankelijk bestaan uit het verzorgen van pianolessen aan leerlingen op de woensdagmiddag tot aan de zomervakantie van 2020. Daarna zal de inzet voornamelijk zijn op het educatieve programma in het basisonderwijs.

Een dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je in de aanloop of schaal 8 conform CAR-UWO voor docenten geplaatst maximaal € 3.520,--- bruto per maand gebaseerd op full-time basis.

Voor deze  functies is het een pré dat je:
In het bezit van een rijbewijs bent en eigen vervoer hebt.

Herken jij jezelf hierin en denk jij dat jij helemaal binnen onze organisatie past? Stuur dan je reactie, motivatiebrief en je muzikale CV graag vóór 6 januari a.s. naar: w.harders@zeeuwsemuziekschool.nl

Informatie  Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Otto Harms  (Teamleider Muziek) telefoon 088-470 00 00 / 06 4220 5220.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de weken 2 en 3 van 2020.