zeeuwsemuziekschool_10.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

lessen online

Gepubliceerd: 20 maart 2020

li4-zoom.png - De Zeeuwse Muziekschool

Door het coronavirus zijn in ieder geval tot 6 april de 'fysieke' lessen geannuleerd. Dat wil niet zeggen dat er geen muziek meer wordt gemaakt.

Onderstaande mail is 20 maart naar onze leerlingen verzonden:

Het zijn onwerkelijke tijden. Lege straten, rijen voor de supermarkten, hamsterende mensen. Een lockdown in België. En wie weet wat er nog komen gaat.
Gelukkig kunnen we muziek blijven maken. Vanaf volgende week willen we dat zoveel mogelijk online doen. Er is geëxperimenteerd met verschillende apps zoals whatsapp, facetime, skype en zoom. Een aantal docenten hebben deze week met een van deze middelen zelfs al lessen verzorgd.
De laatst genoemde app, Zoom, biedt veel mogelijkheden en zal waarschijnlijk door de meeste docenten worden ingezet. Zij zullen jullie daar vandaag of dit weekend zelf van op de hoogte stellen.
We willen je (of je ouders) dan ook vragen  om indien dat nodig is een account aan te maken voor bv Zoom (de link volgt in de bijlage vanuit de docenten die daar mee gaan werken) of een app te downloaden in de verschillende app stores.
Je docent zal spoedig contact opnemen (of heeft dat al gedaan) om te bespreken hoe de lessen eruit gaan zien en op welke dag en tijd die plaats zullen vinden. Iets anders dan je gewend bent maar ook spannend en leuk!
 Succes met de online lessen en blijf vooral ook muziek maken!